Lelépő
Image default

Az osztálykirándulások felé nyit az ország egyik legszebb városa

Vadonatúj, integrált városi szolgáltatást kínál a Tourinform Esztergom iroda, amely hálózatos együttműködés keretében fogta össze az Esztergomban elérhető szolgáltatókat és szolgáltatásokat. A komplex programkínálat egységes arculattal lépett piacra.
 
Az Esztergomi Turisztikai Nonprofit Kft-hez tartozó Tourinform Esztergom iroda munkatársai az utóbbi hónapokban fejlesztették a város programinformációs kínálatot és együttműködéseket kezdeményeztek a szolgáltatókkal.
 
 
Ennek keretében elkészült egy színes programajánló, amely a városban elérhető szolgáltatásokat tartalmazza, külön kategóriákba rendezve. Nem csak segítséget nyújtanak a teljeskörű programszervezésben, hanem a felmerülő kérdések megválaszolásában is a látogatók rendelkezésére állnak. Továbbá árgaranciát vállalnak minden általuk kínált szolgáltatásra és a megvásárolható jegyekre, így mindenki számára a legoptimálisabb ajánlatot állítják össze a megadott egyedi paraméterek alapján.
 
A városban megtalálható megannyi kulturális intézmény, aktív program szolgáltató és gasztronómiai egység a partneri körük közé tartozik. A Tourinform Esztergom kínálatában a város múzeumai és kiállítóterei,
 
az aktív programok között az élményfürdőzés, bakancsos túra, szabadulószoba, KRESZ park és tematikus séta is szerepel.
 
 
A Tourinform Esztergom munkatársai emellett segítik a csoport számára legoptimálisabb ajánlatot megtalálni a vendéglátást és szállást tekintve is, sőt még a távolsági közösségi és a helyi közlekedés – köztük a kisvonat és bérelhető kerékpárok – területén is eligazítást nyújtanak
 
A szolgáltatás egyik alappillére az „always on” kommunikáció, valamint a Visit Esztergom oldalról elérhető „Tervezd meg velünk!” online foglalási felületet, amely minden olyan információt tartalmaz, ami egy osztálykirándulás összeállításához szükséges lehet. Az űrlap kitöltését követően a Tourinform Esztergom kollégái egyedi ajánlatot állítanak össze a felületen megadott információk alapján, majd a választott programok teljes körű szervezését is ellátják.
 
Esztergomba érdemes ellátogatni a jó ételek és a csodálatos táj miatt is. Ebben a cikkünkben többek között a 42 Restaurant-ról írunk, amely 2022-ben elnyerte első vidéki étteremként a Michelin csillagot. Itt megmutatjuk, hogyan került vissza az esztergomi bazilika kupolája a felújítási munkákat követően, itt pedig egy elképesztő fotón látható, ahogyan szabályosan megnyílik a mennyország kapuja a város közelében.
 
lelépő.hu

Kapcsolódó