Lelépő
Image default

Hatalmas siker! A Tisza-tóról készült filmet is vetítik ezentúl az Emirates járatain!

Ljasuk Dimitry természetfilmes, környezetvédelmi aktivista filmje most a felhők közé emelkedik, mivel a Jóreménység-sziget mostantól megnézhető az Emirates Airlines gépein. A jóhírt maga az alkotó jelentette be közösségi oldalán.

Hatalmas elismerés érte az alkotót

A Tisza-tavi történetet, a Jóreménység-sziget című filmet Közép-Európa után most még többen ismerhetik meg. Ljasuk Dimitry alkotását a világ egyik legnagyobb nemzetközi légitársaságának valamennyi járatán ezentúl vetíteni fogják.

A természetfilmes alkotása ugyanis felkerült az Emirates játatainak filmkínálatába.

Ljasuk Dimitry úgy véli, hatalmas dolog ez a Tisza partjáról induló független filmemnek, hiszen az Emirates a világ egyik legnagyobb nemzetközi légitársasága. A Jóreménység-szigetet ezentúl hat kontinens nyolcvanöt országának százötvennyolc célállomására repülő utazó megtekintheti.

„Mostantól sok-sok nemzet nációja ismerheti meg a Tisza-tavon játszódó történetet. Büszke vagyok rá és megtisztelő!” – írta közösségi oldalán a filmes.

A Jóreménység-sziget című filmről

A főszereplő a világjárvány idején úgy dönt, hogy önkéntes karanténba vonul egy apró lakatlan szigetre a Tisza-tavon. A szigeten egy kis kunyhó áll, amit még édesapjával épített évekkel korábban, de álmukat nem tudták befejezni, mert az apa időközben meghalt.

A fiú ki akar szakadni a mókuskerékből, szembe akar nézni magával, ezért hét év után visszatér a szigetre.

A kalandnak tűnő kezdet után azonban hamar próbára teszi a magány, ami rávilágít gyengeségeire és félelmeire. A csodálatos természet, a Tisza gyógyító ereje, a nomád élet és apja régi tanításai szépen lassan megváltoztatják az értékrendjét.

Megérti mi az ami igazán fontos az életben és mi az ami nem.

A Jóreménység-sziget valós eseményeken alapuló történet a magány erejéről, a kitartásról, az álmokról, a természetbe való elvonulásról, apa-fiú kapcsolatáról és az elengedésről.

Lelépő

Kapcsolódó