Lelépő
Image default

Elképesztő koncerteknek várnak az urbexesek egyik kedvenc elhagyatott helyén

Grandiózus kortárs kiállítás egy hőerőműben, miközben újhullámos elektronikus zenék szólnak több színpadon – lehet ennél átfogóbb, a korszellemre reagáló fúziót elképzelni?

Ekkora rozsdaövezeti indusztriális területen soha nem lépett még fel ennyi izgalmas, valamiben újat mutató, gondolkodtató vagy éppen táncoltató zenész és dj, mint idén az INOTA Fesztiválon, ahol

a zenén túl egészen különleges fényművészeti bemutatók is láthatók lesznek.

Ahogyan arról a Lelépő is beszámolt, az augusztus 31. és szeptember 3. között zajló fesztivált nem kisebb név nyitja meg, mint a világszerte teltházakat produkáló, kiemelkedő német zeneszerző, Nils Frahm. Rajta kívül a csütörtöki napon Konstantin Sibold, a Platon Karataev, Sobek + Mulya párosa, a LavaLavás Tolo és Falcao, és még sokan mások felelnek majd a fesztivál atmoszférájának megalapozásáért.

További komoly nevek a három napos lineupban: Overmono, Palms Trax, Daniel Avery, DJ Seinfeld, Ellen Allien, Blackhaine, KI/KI, Caterina Barbieri, Max Cooper, Nene H, Robert Henke, Rival Consoles, Oscar Mulero, Lebanon Hanover, Space Afrika, Maruwa, és még nagyon sokan mások.

Bónusz, hogy a már önmagában is lenyűgöző terület alig egy órára van Budapesttől és húsz percre a Balatontól.

Az elhagyatott helyek egyre több helyen kelnek életre. Az ikonikus Lepencefürdő jelenlegi állapotáról és látványos megújulásáról itt lehet olvasni, ebben a cikkünkben pedig egy interjút mutatunk egy olyan urbexessel, aki már számos izgalmas kalandba belecsöppent már, miközben a szellemvárosokat és elhagyatott épületeket járta. Ebben a cikkünkben pedig egy fotósorozatot mutatunk arról, milyen hátborzongatóan gyönyörű elhagyatott épületek vannak kis hazánkban.

Lelépő.hu, fotók: Povázsai László, Facebook

Kapcsolódó