Lelépő
Image default

Budapest szőlőskertje elképesztő gasztroélményekkel vár egy különleges piknikre

A szüreti rendezvény, az Őszi Etyeki Piknik idén október 14-15-én nyitja meg kapuit Budapest szőlőskertjének szerelmesei, az ízes gasztronómia, a zamatos borok és aranyló pezsgők és hangulatos mulatság kedvelői előtt. Közeleg tehát a következő Piknik, amelyet a szervezők „teletöltöttek minden jóval”!

Huszonegy helyszínen várnak különleges gasztronómiai élményekkel Etyeken

Budapest szőlőskertjében október 14-15-én több helyszínnel és változatos programokkal vár mindenkit az Őszi Etyeki Piknik.

Budapest szőlőskertjében, a nyitott pincék között sétálva idén is nyugodtan elveszhetünk a különleges borok, pezsgők, kistermelői és kézműves termékek, valamint a jobbnál jobb falatok sűrűjében. Azon se lepődjön meg senki, ha a pincék közt andalogva egy zenés mulatságba botlik. A muzsika ugyanis az idei rendezvénynek is elválaszthatatlan része.

Streetfood és kemencés fogások is várnak a Pikniken

Az igazi varázslatos élménnyel kecsegtető Etyeki Piknik ismét a klasszikus formájában jelentkezik, és még felsorolni is nehéz, hogy mi minden közül választhatunk.

A huszonegy helyszín változatos étel- és italkínálatával és egyedi programjával igyekszik magához invitálni a vendégeit.

A klasszikus vagy hagyományos ételek mellett lesz streetfood is. Kóstolhatunk különböző mártogatós krémeket és kemencében sült mennyei eledeleket. És persze Etyeken nem maradhatnak el a fantasztikus sonka- és sajttálak sem.

A legjobb borok mellett lehet kóstolni házi készítésű szörpöket, nyerspezsgőket, kézműves sört és brandyt is. Aki kicsit aktívabb élményre vágyik, az több helyen talál élő- és elektronikus zenét a szőlődombok aljában. Lesz sajtműhelyes tárlatvezetés és vezetett kóstolós pincetúra is, sőt még élményszüreten is részt vehetünk traktoros felvezetéssel, pálinkás köszöntéssel, kézi szedéssel és mustkészítéssel.

A részletes programfolyam ide kattintva érhető el.

Lelépő

Kapcsolódó