Lelépő
Image default

Tizedszerre is a régió legjobb repülőterének választották a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret

Nem áll meg a díjeső a Budapest Airportnál; a légikikötő egymás után tizedszerre is elnyerte a „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címet a márciusi World Airport Awards díjátadón. 
 
Egy hónapon belül ez a második hatalmas elismerés, amit a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér megkapott; március elején – ahogyan arról a Lelépő is beszámolt – az ACI – szintén az utasok visszajelzései alapján – a budapesti légikikötőt választotta Európa legjobb repülőterének, a tizenöt-huszonöt milliós utasforgalmat bonyolító légikikötők közül. 
 
 
A Skytrax-díj a World Airport Survey kérdőíveken alapul, amelyeket a nyolc hónapos felmérési időszak alatt több mint száz nemzetiségű légiutas tölt ki. A felmérés során a megkérdezettek értékelik az utazási élményt, illetve a különböző repülőtéri szolgáltatásokat, az érkezéstől az utasfelvételen és a biztonsági ellenőrzésen át, egészen a beszállító kapuknál történő indulásig.
 
 
– Óriási büszkeséggel tölt el látni, hogy a repülőtéri közösség kitartó munkáját az utasok is látják, és ilyen nagyra értékelik. Egy évtized alatt rengeteget fejlődtünk: megújultak a terminálok, bővültek a repülőtéri szolgáltatások, két új, magas színvonalat képviselő utasmólónk és egy cargo bázisunk is épült, családbarát szolgáltatásokat vezettünk be és a biztonsági ellenőrzésen is a legkorszerűbb technológiát alkalmazzuk – összegezte Chris Dinsdale, a Budapest Airport vezérigazgatója. Hozzátette: nem állnak meg ezen az úton.
 
lelépő.hu, fotók: Budapest Airport

Kapcsolódó