Lelépő
Image default

Elképesztő programokkal vár idén is a Tokaj Fesztiválkatlan

Idén nyáron is számos siker produkcióval, hazai fellépőkkel várják a közönséget az ország egyik legnagyobb szabadtéri színházába, a Tokaj Fesztiválkatlanba.

Fergeteges koncertek a Fesztiválkatlanban

A magyar zenei élet kiválóságai adnak koncertet. Először lép fel itt Fenyő Miklós a rock and roll koronázatlan királya, a Carson Coma rockzenekar, a Főnixként újjászületett legendás csapat, a NOX. A Kispál és a Lovasi produkció elhozza a Kispál és a Borz dalokat, de különleges, ritkán játszott szerzeményeket is hallhatnak tőlük.

A Best of Geszti koncert a legsikeresebb Rapülők, Jazz+Az, Gringo Sztár és a Létvágy dalokat sűríti egy ütős, szórakoztató és látványos produkcióba, a Jazz+Az muzsikusaival.

Rúzsa Magdi csodálatos hangjával varázsolja el újra a közönséget,

Zorán kiváló zenekarának kíséretében a legnagyobb slágerekkel és zenei csemegékkel készül.

Színház, operett, musical – A legjobbak egy helyen

Az István, a király 40. éves jubileumi koncerten megszólalnak a rockopera legnagyobb slágerei

a legnépszerűbb énekes-színészekkel, a Crescendo Music Orchestra kíséretével. Kalap Jakab saját dalaiból álló bábkoncertjét hozza el a gyerekeknek, a Budafoki Dohnányi Zenekar a Cinefonic filmzenekoncertjén a filmzeneirodalom legjavából válogat, az örökzöldek mellett a legújabb sikerfilmek zenéi is felcsendülnek.

A Fesztiválkatlanban a színházat kedvelők láthatják a Csókos asszony című operettet a Pesti Művész Színház előadásában. Szente Vajk rendezésében mutatják be az Aranylakodalom című vígjátékot, amely két évvel a Legénybúcsú történései után zajlik.

A Madách Színház nagysikerű Mamma Mia! című musicaljét először mutatják be Tokajban,

az ismert történet a mindenki által ismert ABBA-slágerekkel, fantasztikus koreográfiákkal és csodálatos színészekkel elevenedik meg. A Tied a világ! című interaktív zenés darabban az Illés zenekar örök slágerei szólalnak meg. A Szép nyári nap című musicalben a Neoton népszerű dalai csendülnek fel kiváló színészek
tolmácsolásában.

A Fesztiválkatlan programjai között neves szakértők az élet és a világ nagy kérdéseire, problémáira igyekeznek tanácsot adni, új nézőpontokra rávilágítani. Előadást tart Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő, dr. Hevesi Krisztina pszichológus és Pál Feri atya is. A humor nagyágyúi pedig nem kímélik a rekeszizmokat. Hadházi László önálló estjén, Bödőcs Tibor legújabb stand up estjén szórakoztatja a nagyérdeműt.

A tokaji borvidék látványos fejlődésen megy keresztül. Szelfipont, kilátó és tematikus borút épült az egyik legszebb településén és egy új bicikliutat is kiépítettek. Jó hír, hogy a régiót egy új vonatjeggyel kedvezményesen is bejárhatjuk. Ismét elérhetővé vált ugyanis a MÁV-START és a Volánbusz közös terméke, a Tokaji Borongoló napijegy.

Lelépő

Kapcsolódó