Lelépő
Image default

Kütyümentes stresszoldó sétára hívnak a Duna-Ipoly Nemzeti Park szívébe

Pünkösd hétfő délután egy különleges túrán vehet részt bárki. A napsugaraktól megvilágított Kecske-hegyre hívnak mentálhigiéniás szakemberek. A közösségi természetjárás a mindfulness esszenciájára épül, az önmagunkba és a körülöttünk lévő természeti világba való elmélyülésre.

Kütyümentesség és erdőfürdő a Kecske-hegyen

A Kecske-hegyre szervezett Mindful-séta ötvözi az ősi gyakorlatokat és a modern életmód stresszének enyhítését szolgáló technikákat. Az erdőfürdőzés a fák nyugtató zöldjében kínál gyógyító pihenést, míg a földelés és dinamikus meditáció lehetőséget ad az elme csendesítésére és a jelen pillanatban való elmélyülésre.

Az offline felfedezés során az emberek újra rálelhetnek a természet szépségeire, miközben elengedik a technológia bilincseit.

A fellélegzés és lelassulás a természet ritmusára való hangolódást eredményezi, míg a szabad tánc az öröm és szabadság érzését hozza el.

Szakemberek vezetik a sétát

A program résztvevői egy előre meghatározott útvonalon haladnak, mely Kolosy tér indulópontjáról indul, és a Kecske-hegy tetején található kilátónál zárul. A túravezetők, Fanny és Timi, az elmúlt években szerteágazó tapasztalatokat szereztek az önismereti gyakorlatok és a testi-lelki jóllét terén. Az EMPOWERmental projekt keretében olyan módszereket és tapasztalatokat kínálnak, amelyek segítségével

könnyebben tarthatjuk fenn kiegyensúlyozottságunkat a mindennapokban.

Az esemény arra buzdít, hogy hagyjuk magunk mögött a mindennapi rohanást, és engedjük, hogy a természet és az önismeret varázsa átjárjon bennünket. Ez az alkalom a pihenésre, a feltöltődésre és a belső béke megtapasztalására szolgál. A résztvevők megtalálhatják a harmóniát a körülöttük lévő természettel és saját magukkal, miközben átélnek egy felejthetetlen élményt a Kecske-hegy bűvöletében.

Az esemény időpontja és részletes menetrendje:

Dátum: 2024. május 20., hétfő, 15:00 – 18:00
Találkozási pont: Kolosy tér (Budapest)
Útvonal: Kolosy tér – Fenyőgyöngye – Kecske-hegy kilátója
Jegyek: adomány alapú (ajánlott adomány: 4000 Ft)

További információk itt.

Lelépő

Kapcsolódó