Lelépő
Image default

Profi baristáknak is nehéz hozzájutni azokhoz a versenykávékhoz, amikből most limitált kávékapszulák készültek

A sokak által jól ismert és szeretett Steamhouse Cafe és Pöti kávé alapítói, Lonkai Márton és Juhász Bálint új, saját gyártású specialty kávékapszula brandet mutattak be a Kávé Napján.

A sok éves, magas szintű kávés tudás és gyakorlat most kávékapszulákban ölt testet. A Steamhouse Cafe és a Pöti alapítóinak köszönhetően most bárki akár az otthonában, akár az irodában egyetlen gombnyomásra ihat olyan kávékülönlegességeket, amikhez eddig csak a legjobb kávézókban juthatott hozzá.

Speciality kávé gombnyomásra az otthonunkban

Ráadásul a Samurai Shoelace néven elindult kávékapszula brand kínálatában nem csak a korábban megismert Steamhouse kávék találhatók meg. Az egészen különleges, limitált termésű micro lot-okból származó versenykávékat is megkóstolhatjuk. Ezek igazi kuriózumnak számítanak,

amikhez sokszor még profi baristaként is kihívás hozzájutni.

A száz százalékban magyar tulajdonú vállalkozás. A zöldkávé beszerzéstől kezdve a pörkölésen, a kapszulagyártáson és a csomagoláson át minden szigorú minőségi kontrol alatt van a tulajdonosok részéről.

Az újrahasznosítható alumínium kapszuláknak köszönhetően a kávék

nagyon hosszú ideig megőrzik frissességüket.

A gyártás után hónapokkal is olyan illat lengi be a konyhát az elkészítéskor, mintha egy barista bajnokság színpadán lennénk.

Ezt olvastad már?

A tulajdonos Budavári Önkormányzat végleg bezáratja az ország egyik leghíresebb cukrászdáját, a Ruszwurmot, az intézkedés a Korona Cukrászdát is érintheti.

Mint ismert, a Ruszwurm Cukrászda a budai Várban, a Szentháromság utca 7-ben található. 1827-ben itt kezdte meg működését Schwabl Ferenc cukrász.

A BERENDEZÉSEK CSODÁVAL HATÁROS MÓDON A JELENTŐS ÉPÜLETKÁROK ELLENÉRE AZ 1849-ES ÉS 1944-ES OSTROMOT IS TÚLÉLTÉK.

Ennyi volt – Bezár Budapest ikonikus cukrászdája, ahová még Sissi is bejárt kávézni

Lelépő

Kapcsolódó