Lelépő
Image default

Igazi mesebirodalommá vált ennek a parányi településnek a buszmegállója

Van ahol a parkokat és van, ahol a buszmegállót öltöztetik ünnepi díszbe. Lulla ez utóbbiak közé tartozik. Az aprócska somogyi település várakozóhelye fantasztikus látványával csal mosolyt az emberek arcára.

Ünnepi díszben a lullai buszmegálló

Karácsony közeledtével a helyiek hagyományosan feldíszítik a lullai buszmegállót. Ahogyan a sonline.hu is megírta, Nagyné Kovács Jolánnak négy évvel ezelőtt pattant ki a fejéből az ötlet, hogy a buszmegállóba könyveket helyezzenek el. Az olvasmányokat nem muszáj visszarakni a helyére, más-más kiadványokkal újra feltöltik a polcot.

A karácsonyi ünnepek előtt egy meghitt nappalivá válik a buszváró. A hintaló mellett kényelmes fotel, melegséget árasztó teafőző található. Egy helyi lakos jóvoltából ünnepi fények várják a helyieket és a Lullára látogatókat.

Egy bőröndbe gyermekruhák is kerültek, amelyeket elvihetnek azok, akiknek szükségük van rájuk. A lapnak a helyiek elmondták, az ünnepi váróval szeretnék felhívni az emberek figyelmét a szeretetre, az összefogásra és a meghitt karácsonyra.

Ezt olvastad már?

Az ország legszebb fényvillamosa advent első vasárnapján már mindenkit elkápráztatott. Nem véletlenül: a miskolciak szerint eddig is szép volt, azonban ennyire gyönyörű megjelenést még sosem kapott. A házigazda idén Táltos a rénszarvas, aki segítségül hívta barátait, Sündisznócskát, Uhu a baglyot, a kedves kis mókusokat és a mindig csiripelő madarakat. Az ünnepi hangulatot a külső megjelenése teszi teljessé: több száz méter fénycső, számos fényfüggöny és 3D-s elem díszíti.

Az ország legszebb fényvillamosa sosem volt még annyira gyönyörű, mint idén

Lelépő, fotók: Lulla Facebook oldala

Kapcsolódó