Lelépő
Image default

A világ legjobb turisztikai célpontjai közé kerülhet a Liget Budapest

A megújuló Városliget több mint százhúsz ország népszerű idegenforgalmi attrakciójával méretteti meg magát az International Travel Awards-on, ahol április végén a közönség szavazata dönt.

Az International Travel Awards a nemzetközi utazási, idegenforgalmi és vendéglátó-ipari ágazat egyik legrangosabb elismerése, amely minden évben több ezer szereplő közül jutalmazza a szektor legkiválóbbjait.

Budapest elsőszámú családi élményparkjára – benne a Városligeti Nagyjátszótérrel, a lenyűgöző Magyar Zene Házával és a Néprajzi Múzeummal – is lehet voksolni, így csak a szavazatok számán múlik, hogy a világ legjobb turisztikai célpontjai közé kerülhessen.

Szavazni néhány egyszerű lépésben lehet.

Ahogyan arról a Lelépő is beszámolt ebben a cikkében, tíz éve kezdett el megújulni a Városliget, fejlesztései hatalmas népszerűségnek örvendenek és sorra nyerik a rangos elismeréseket. Ebben a cikkünkben arról írtunk, hogy a Magyar Zene Házát a világ egyik legismertebb építészmagazinja wow-listájának élére rangsorolta, nem mellesleg pedig nemrégiben Európa vezető új turisztikai látványosságának is megválasztották. Legújabb attrakciója az okospad, ami Chopint és Lisztet játszik.

Lelépő.hu

Kapcsolódó