Lelépő
Image default

Chopint és Lisztet játszik a Városliget új okospadja

A városligeti promenád új okospadja garantáltan a látogatók kedvence lesz.
 
Különleges attrakcióval, egy zenélő okospaddal gazdagodott a Városligeti Promenád. A Chopin-Liszt zenélő okospad a Múzeum Mélygarázs és Promenád B felüljárójával szembeni területen kapott helyet. A Fryderyk Chopin és Liszt Ferenc zeneműveit játszó okospad a budapesti Lengyel Intézet  kezdeményezésére és megrendelésére készült, a lengyel-magyar barátság és kulturális együttműködés jegyében. 
 
 
Az okos utcabútorok gyártásával foglalkozó magyar startup, a Kuube – Magyar Prémium Okospad által fejlesztett pad a neves magyar zongoraművész, Farkas Gábor előadásában játssza le a két zeneszerző műveit, emellett tölti az okoseszközöket, méri a hőmérsékletet, az UV-szintet, a levegőminőséget, a páratartalmat és légnyomást, wifi hozzáférést biztosít és töltőállomásként is funkcionál a fenntartható jegyében napelemek használatával. 
 
Ahogyan arról a Lelépő is beszámolt, tíz éve kezdődött meg a Városliget megújulása. Az itt található fejlesztések hatalmas népszerűségnek örvendenek és sorra nyerik a rangos elismeréseket. Ebben a cikkünkben arról írtunk, hogy a Magyar Zene Házát a világ egyik legismertebb építészmagazinja wow-listájának élére rangsorolta, nem mellesleg pedig nemrégiben Európa vezető új turisztikai látványosságának is megválasztották
 
Lelépő.hu

Kapcsolódó