Lelépő
Image default

Elképesztő siker! Európa vezető új turisztikai látványossága lett a Magyar Zene Háza

A Magyar Zene Háza elnyerte az Európa vezető új turisztikai attrakciója 2022 címet az idegenforgalmi ágazat Oscarjaként emlegetett World Travel Awards versenyen.

A Magyar Zene Háza közleményében kiemelte: a huszonkilencedik alkalommal megrendezett verseny díjazottjait közönségszavazással választották ki,

a világ utazási és turisztikai ágazatának legjobbjait pedig a World Travel Awards versenyen, szombaton hirdették ki, Mallorcán.

A Magyar Zene Háza kategóriájában a budapesti intézményen kívül még négy turisztikai látványosság kapott jelölést az idén:

az észak-írországi Trónok Harca Múzeum, a Hans Christian Andersen Ház a dániai Odensében, a horvátországi Sljeme-hegyen működő libegő, valamint a Berlin központjában található Humboldt Forum.

Nem ez az első díj, amelyet az impozáns épület elnyert.

2019 decemberében Európa legjobb középülete lett, majd a legjobb nemzetközi középület díját is elnyerte az egyik legrangosabb nemzetközi ingatlanszakmai versenyen, az International Property Awardson.

Ezt követően az amerikai Music Cities Awardson is sikert aratott, 2020 őszén megkapta a világ legjobb zenei célú ingatlanfejlesztése díját, idén pedig bezsebelte a zsűri fődíját az „ingatlanszakmai Oscaron”, a MIPIM-en, nemrég pedig a 13. Portfolio Property Awards-on is különdíjban részesült.

lelépő.hu, fotók: Magyar Zene Háza

Kapcsolódó