Lelépő
Image default

Korlátlan sörkóstolóra várnak a Várkert Bazárba

Két napon át tartó sörfolyam veszi kezdetét február 23-án az egyetlen hazai téli sörfiesztán. Immár nyolcadik alkalommal rendezi meg ugyanis a Serfőző az Indoor Sörfesztivált. A több mint száz csapból korlátlanul kóstolható habos nedű mellett sörtörténeti kulisszatitkok és gasztronómiai finomságok is terítékre kerülnek a Várkert Bazárban.

A sörimádók népes táborának legszebb téli pillanatait hozza el idén is az Indoor Sörfesztivál. Egy belépőjegy áráért korlátlanul – de mértékkel ajánlva – kóstolhatunk végig több mit százféle csapra vert seritalt. A hazaiakon túl megízlelhetjük a legismertebb sörnemzetek kis- és nagyüzemi különlegességeit is.

A nem apadó sörfolyam mellett, a kihagyhatatlan esemény kiváló alkalmat kínál egy kis kultúrtörténeti töltekezésre, sörtörténelmi anekdotázásra is. Katona Csaba „sörtörténész” viszi majd a szót, számtalan izgalmas historikus adalékkal bővítve az ismereteinket.

A bevállalósabbak pedig a sörtörténeti kalandozásokhoz kapcsolódó sörivó versenyen fitogtathatják képességeiket.

A legkülönlegesebb hazai sörbörzén belekóstolhatunk a pálinkák, rumok és ginek ízvilágába is, a legjobbakból válogatva, kinek-kinek ízlése szerint. Mindemellett pedig mind a két nap izgalmas gasztronómiai kalandokat is kínál. A sörvacsorák keretében különleges fogásokhoz párosítanak habos nedűket.

Lelépő, címlapfotó: Unsplash, illusztráció

Kapcsolódó