Lelépő
Image default

Ilyen gyönyörű lett Budapest új, Dunára néző szállodája

A nyári próbaüzem után, hivatalosan is átadták a Four Points by Sheraton Budapest Danube szállodát Újlipótvárosban. A hotel a Marriott International szállodalánc különleges márkájának első egysége Budapesten. A Duna Pearl ingatlanfejlesztést a Polat Holding valósította meg beruházóként.

Stílusos és minden részletében látványos a Four Points by Sheraton Budapest Danube

A közvetlenül a Duna partján megnyitott új szállodát az Accent Hotel Management üzemelteti.
A létesítmény százöt vendégszobával, tetőtéri bárral növeli a 13. kerület idegenforgalmi kínálatát.

Nem csak a 9. emeleti rooftop bár, de a szobák nagy része is a Dunára, valamint a Margitszigetre néz.

A Polat Holding elnöke, Adnan Polat közleményében hangsúlyozta, a beruházás a cégcsoport ingatlanberuházási tevékenységének egyik legfontosabb ékköve.

Hegedűs Dávid, a Four Points by Sheraton Budapest Danube szállodaigazgatója úgy fogalmazott, a vendégek visszajelzései a nyitás óta kiemelkedően pozitívak.

A szálloda foglaltsága pedig a terveik szerint alakul.

A Duna Pearl a Duna pesti szakaszán a 13.kerület Pozsonyi utca torkolatánál épült fel, a beruházás mintegy százkilencvenhárom lakást, számos kávézót és éttermet foglal magába a szállodán kívül.

Az MTI érdeklődésére közölték a Duna Pearl-fejlesztés mintegy hetvenöt millió euróba került, ebből a szálloda mintegy húsz millió eurót tett ki.

Ezt olvastad már?

A World Luxury Hotel Awards és a World Luxury Spa Awards kategóriában is díjesővel ismerték el a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa *****superior eredményeit a görög fővárosban megrendezett 17. World Luxury Awards gálán. A szálloda elegáns környezetével és szolgáltatásaival vívta ki a hét rangos szakmai elismerést. Köztük a legrangosabb spa kategóriában a Global Spa of the Year 2023, szálloda kategóriában pedig a Luxury Country Hotel of the Year címeket is elnyerte.

Hét luxusdíjat is bezsebelt ez a magyar vidéki szálloda

Lelépő, fotók: hivatalos oldalak

Kapcsolódó