Lelépő
Image default

Hét luxusdíjat is bezsebelt ez a magyar vidéki szálloda

A World Luxury Hotel Awards és a World Luxury Spa Awards kategóriában is díjesővel ismerték el a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa *****superior eredményeit a görög fővárosban megrendezett 17. World Luxury Awards gálán. Erről tájékoztatott a turizmusonline.hu.

A szálloda elegáns környezetével és szolgáltatásaival vívta ki a hét rangos szakmai elismerést. Köztük a legrangosabb spa kategóriában a Global Spa of the Year 2023, szálloda kategóriában pedig a Luxury Country Hotel of the Year címeket is elnyerte.

A World Luxury Awards nem csupán egy díj a luxusszállodák világában

A világszerte mércét állító World Luxury Awards díjra a prémiumhotelek több mint száz kategóriában nevezhetnek. A nemzetközi megmérettetés során évente többszázezer vendég és iparági szakember szavazatai alapján kerülnek ki a győztesek.

Jelentős elismerés Sárvárnak

A Spirit Hotel 2008-ban nyitotta meg kapuit, tulajdonosai mindig is nagy hangsúlyt fektettek a modern, esztétikus, egyben pihentető környezet és az egyedülálló élményeket biztosító spa kialakításra. A sárvári hét tó partján található szállodát fennállása során eddig is számos rangos nemzetközi és hazai díjjal ismerték el.

Mindezek megkoronázása, hogy a World Luxury Awards szigorú feltételrendszere szerint is idén nemcsak a világ legjobb spa-jának, de

az év legjobb vidéki luxushotelének is megválasztották.

Átalakítások sora

A hotel 2023-ban nagyszabású átalakításon esett át, aminek köszönhetően a 220 szoba és lakosztály minden vendégigényt maximálisan kiszolgál.

Az öt különböző szobatípust eltérő színvilággal és stílusjegyekkel ruházták fel, hogy mindenki megtalálja a számára legotthonosabb és legkomfortosabb helyet az elvonulásra. A természetességet és nyugodt pihenést támogató enteriőrrel várják a vendégeket. A magas alvásminőséget, a kényelmet és az elektroszmog mentességet is biztosító infrastruktúra segítségével egyedülállóan személyes tereket alakítottak ki a vendégek számára.

A szállodához tartozó 10 ezer m2-es, 22 medencés fürdőkomplexum egyik különlegessége a ház 1054 méteres mélységből feltörő saját gyógyvize. Emellett a kilenc különböző szaunakabin és az autentikus török hamam járul hozzá a feltöltődéshez. A száznál is több gyógyászati, wellness- és szépészeti kezelés pedig a kellemes ellazulást segíti elő.

Lelépő, fotó: Spirit Hotel

Kapcsolódó