Lelépő
Image default

Az év légitársasága lett a Wizz Air

A Wizz Air, Európa leggyorsabban növekvő és legfenntarthatóbb légitársasága az Air Transport Awards díjátadóján elnyerte Az Év Légitársasága címét. A montreali gálaesten az iparág meghatározó alakjai gyűltek össze; az elismerést Váradi József vezérigazgató személyesen vette át.
 
Az Air Transport Awards célja nemzetközi szinten elismerni a légi közlekedési iparág kiemelkedő teljesítményt nyújtó szereplőit. A díjakat évente ítélik oda az ágazat meghatározó szervezetei, vállalatai és vezetői részére.
 
 
„Hálás vagyok a Wizz Air teljes csapatának nevében, hogy átvehetem Az Év Légitársasága díjat. A Wizz Air a világ egyik leggyorsabban növekvő és legfenntarthatóbb légitársasága. Hálózatunk Európa, a Közel-Kelet, Ázsia és Afrika 55 országának 1000 útvonalát foglalja magába. Elkötelezetten törekszünk, hogy kedvező viteldíjak mellett a lehető legjobb repülési élményt nyújthassuk utasaink számára. Ez a díj 8000 alkalmazottunk fáradhatatlan erőfeszítésének elismerése, akikkel azért dolgozunk, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a repülést” – mondta Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója.
 
Az utóbbi időszakban sorra érkeznek az elismerések. Ebben a cikkünkben arról írtunk, hogy tizedszerre is a régió legjobb repülőterének választották a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret, itt pedig arról számoltunk be, hogy a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret Európa legjobbjának is megválasztották.
 
Lelépő.hu

Kapcsolódó