Lelépő
Image default

Kedvezményes vonatjegyekkel juthatunk el Európa Kulturális Fővárosába

Kedvezményes, 2023 forintos vasúti jegyet vezet be a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa (EKF) program kiemelt eseményeire a MÁV Zrt.
 
A MÁV közleménye szerint a kedvezményes menetjegy a GYSEV járatain is felhasználható, oda-vissza utazásra érvényes az ország bármely pontjáról 2. kocsiosztályra, azonban feláras vonaton a szükséges díjat ki kell fizetni. A jegyeket mind online, mind személyesen megválthatják az érdeklődők, de az önkiszolgáló csatornákra érvényes öt-, illetve tízszázalékos kedvezmény az EKF-jegyre nem vonatkozik.
 
 
A kedvezményes jegyet odautazásra a rendezvény előtti napon, majd annak napján (napjain), míg hazautazásra az esemény napján (napjain), valamint az azt követő napon lehet igénybe venni.
 
A kedvezményes EKF-jegy elsőként a most szombati megnyitóra lesz érvényes.
 
A jegyeket legkorábban hatvan nappal a tervezett utazás előtt lehet megvásárolni, a megnyitó után a következő kiemelt esemény, amelyre meg lehet váltani,
 
az áprilisi Blues Fesztivál lesz.
Ahogyan azt a Lelépő is megírta, 365 napon keresztül Veszprém lesz Európa Kulturális Fővárosa. A szervezők rendkívül színes és változatos programfolyamra készülnek, a megnyitó napján elstartoló kulturális eseményekről ITT olvashatsz bővebben. ITT pedig azt áruljuk el, hogy Veszprém mellett melyik két másik európai város nyerte el a kitüntető címet.
 
lelépő.hu

Kapcsolódó