Lelépő
Image default

Zseniális étterem nyílt az ország legmagasabb épületének tetején

November 22-én megnyitott az ország legmagasabb épületének tetején a VIRTU Restaurant. A budai MOL Campus 28. emeletén a top gasztronómiai élménypont, mely nemcsak elhelyezkedésében és megjelenésében tör a legmagasabb szintre. A hazai és regionális konyha legjavát kínálja vendégeinek, kiváló minőségben.

A százötven férőhelyes fine service étterem egy látvány-felvonóval közelíthető meg a MOL Campus Visitor Centerből vagy az utcaszinti külön bejárattól. A VIRTU Restaurant több szolgáltatással is várja a vendégeket: Csodálhatjuk a páratlan panorámát hatalmas üvegfal mögül egy lounge hangulatú részből vagy a kék-zöld márvány pulthoz az egész város fölött.

Úgy is működik, mint egy privát angol klub

Az á la carte ebéd és vacsora elegáns módon mutatja be a regionális gasztrokultúrát igazi közönségkedvenceket felvonultatva. Az éttermi rész egy nyitott és több szeparálható vendégtérből áll. Ideális lehetőséget kínálva családi vagy céges ünnepi pillanatokhoz. Hat-nyolc főtől százötven főig tud a VIRTU csapata testreszabni és nagyon személyessé tenni tereket és étel-ital kínálatot.

A város legújabb tophelye a visszatérő ügyfeleket törzsvendégként köszönti, és igyekszik számukra az angol privát klubokhoz hasonló kiemelt szolgáltatásokat biztosítani egy, csak a számukra fenntartott belső térben.

Klasszikus ízek, időtlen elegancia

Kiemelhető a klasszikus ízekből álló menü, a széles borválaszték, a környező országok kultúrájának tisztelete, az elegancia és az inspiráló fine-service koncepció. A ház konyháját a huszonhat éves Lendvai Levente vezeti, aki

az Arany Kaviár étteremből érkezett a MOL Campus torony tetejére.

„Közép-kelet Európa regionális ízeit és ételeit mutatjuk be, amibe beletartozik hazánk után Ausztria, Lengyelország, Szlovákia, Csehország, Románia, Horvátország is” – mondja Lendvai Levente. Hozzáteszi, remek alapanyagok és kitűnő ételek jellemzik ezt a térséget.

„A régió jellemző ételeiben gondolkodunk, ami lehet akár a bécsi szelet, a krumplis tészta, a smarni, a császármorzsa vagy a káposztaleves is” – magyarázza. Kiemeli, Budapesten nem nyílt még étterem a huszonnyolcadik emeleten, ez a kilátás pedig sok mindent meghatároz, a szakembergárda felé is magas elvárásokat közvetít.

„Nyitottak és sokszínűek vagyunk, mint maga a város alattunk” – fűzi hozzá a séf.

Ezt olvastad már?

A MOL Campus földszintjén nyílt meg nemrégiben Dél-Buda legújabb bisztrója, ami lezserül kifinomult, szemtelenül tudatos. Ennek köszönhetően garantáltan feldobja majd a környék lakóit, valamint a környéken dolgozó több mint tízezer irodista életét.

Zseniális bisztró nyílt Budapest legmagasabb épületében

Lelépő

 

Kapcsolódó