Lelépő
Image default

Budapest szőlőskertjében is megkezdődik hamarosan az adventi szezon

December 2-án valódi ünnepi élménnyel, páratlan ételekkel és italokkal, változatos programokkal és az etyeki zenész nebulóknak és tanáraiknak köszönhetően a már hagyományosnak mondható karácsonyi koncerttel indítják az adventi időszakot az etyeki Rókusfalvy Birtokon.

Aki járt már az adventi időszakban az etyeki Rókusfalvy Birtokon, az tudja, hogy a mindig stílusos megjelenésű vendégváróhely ilyenkor, a karácsonyvárás nevében, ha lehet még csodásabb arcát mutatja. Ennek titka azonban nem az ünnepi dekorációban rejlik, az csupán a ráadás.

Az igazi varázslat a kandallóban ropogó tűz hangjában, a mesés illatokban, a koccintások csilingelésében rejlik. Ott van a kürtőskalácsot gyúrók mosolyában, a matinéra összegyűlt gyermekek pirospozsgás arcában. És persze felsejlik a zenész tehetségek által megszólaltatott, magukkal ragadó dallamokban rejlik.

Ezeket az „összetevőket” pedig mind bekészítették a szervezők, akik december első szombatján valóban változatos programokkal, páratlan gasztronómiai, bor- és pezsgőkínálattal várják azokat, akik velük szeretnének hangolódni az ünnepre.

10.00 órakor nyitják a birtok pinceajtaját, ahol a gyermekek és szüleik matinévetítésen vehetnek részt. Készíthetnek adventi koszorút vagy Kató néni mindig népszerű workshopja keretében akár kürtőskalácsot is. Természetesen lesz „pohárral a kézben pincetúra” és a Rókusfalvy Fogadó ünnepi gasztronómiai csodákat is tálal. Mindig óriási sikere van az Etyeki Művészeti Iskola zenész növendékei által tartott Karácsonyi Koncertnek, amelyet idén is vétek lenne kihagyni.

Lelépő

Kapcsolódó