Lelépő
Image default

Ismét megrendezik a hazai Star Wars rajongók kedvenc eseményét

A szolnoki RepTár múzeum 2022. december 29-én ismét megrendezi a hazai Star Wars-rajongók egyik kedvenc eseményét.
 
2022. december 29-én ismét megrendezésre kerül a Csillagok háborúja című film rajongóinak kedvenc napja a RepTárban. A látogatók a halálcsillag-folyosón átsétálhatnak egy messzi-messzi galaxisba, ahol a film valósággá válik.
 
 
A LEGO Birodalom és a LEGO DUPLO játszóház mellett lehetőségük nyílik fotót készíteni élethű, két lábon járó mozicsillagokkal:
 
Dart Vaderrel, R2D2-val, rohamosztagosokkal, sithekkel, buckalakókkal és még sok más Star Wars- és Star Trek-szereplővel.
 
A látogatók részt vehetnek a konferenciateremben tartandó cosplay interaktív előadáson és elkészíthetik saját kiegészítőjüket a cosplay workshopon. A galaktikus kvíz kitöltésével tesztelhetik tudásukat, hogy mennyire ismerik a világűrben játszódó eseményeket.
 
A játékos kedvűeket a Hangár Galériáján gamer sarok és VR Jedikard várja.
 
A sisakkiállításon és a fegyverarzenálban igazi érdekességekre is lehet bukkanni: megcsodálható például egy rohamosztagos sisak is, amelyet a Zsivány egyes filmben Darth Vadert játszó színész, Spencer Wilding dedikált.
 
A RepTár Szolnoki Repülőmúzeum az év hátralévő részében is különleges programokkal várja az érdeklődőket, családokat. A múzeum 2022. december 31-től 2023. február 29-ig zárva tart.
 
 
Nyitvatartás az év végén: szerdától vasárnapig 10:00 – 16:00 között.
 
lelépő.hu, fotók: Unsplash

Kapcsolódó