Lelépő
Image default

Horrorárú belépőjegyekkel nyit hamarosan a budapesti Madame Tussauds

A Madame Tussauds Budapest ötven nemzetközi és magyar vonatkozású viaszfigurával, interaktív installációkkal a belvárosi Palazzo Dorottyában nyitja meg kapuit. A figurák kilétét a premierig hétpecsétes titokként kezelik – írja a szeretlekmagyarorszag.hu.
 
Elkezdődött a visszaszámlálás: elérhetővé váltak a Madame Tussauds Budapest első, exkluzív belépői. Akik beszerzik a limitált ideig megvásárolható jegyeket, azok VIP-vendégként, az elsők között léphetnek be a Madame Tussauds Budapest attrakcióba és élhetik át
 
a több mint kétszáz éves hagyományokkal rendelkező, mégis ultramodern, interaktív varázsvilág összes élményét.
 
 
A világ egyik legismertebb turisztikai márkája 2023 első félévében érkezik hazánkba. Igazi exkluzív klubhoz csatlakozik a magyar főváros: London, New York, Berlin, Los Angeles (Hollywood) és egyéb világvárosok után
 
Budapesten nyílik meg a huszonötödik Madame Tussauds.
 
Az attrakciónak Budapesten a város egyik legimpozánsabb műemlék épülete, az V. kerületi Palazzo Dorottya ad majd otthont. A Madame Tussauds Budapest ötven magyar és nemzetközi vonatkozású figurával és a hozzájuk tartozó lélegzetelállító installációkkal nyitja meg a kapuját.
 
A figurák kilétét a premierig hétpecsétes titokként kezelik. Annyi azonban már biztos, hogy a felejthetetlen élményeket a figurákon túl rengeteg interaktív elem is garantálja:
 
zenei és vizuális megoldások, megelevenedő díszletek és játékok gondoskodnak arról, hogy minden korosztály jól érezze magát.
 
A Pénzcentrum arról is ír, hogy a Madame Tussauds Budapest honlapja még igen hiányos, azonban jegyeket már vásárolhatunk. A z elérhető információk alapján 2023 első félévében lesz a nyitás, a hivatalos jegyértékesítés és időpontfoglalás 2023. február 17-én kezdődik. A honlapon most lehetőség van a karácsonyi ajándékutalványt is venni, amelynek a szervezők szerint előnye, hogy birtokosa már 2023. február 15-én és 16-án, a hivatalos jegyértékesítés megkezdése előtt elsőbbségi online időpontfoglalással, azaz mindenki más előtt, az elsők között választhatja ki látogatása időpontját.
 
Az egy személyre szóló VIP ajándékutalvány 8 990 forint, a VIP gyermek ajándékutalvány 7 190, míg a családi jegy (2 felnőtt+2gyerek) 24 990 forintba kerül, és online vásárolható meg.
 
Fotók: Unsplash

Kapcsolódó