Lelépő
Image default

Ingyenes zenei csodaélményben lehet szombaton részünk az ország leghíresebb barlangjában

Az Aggteleki Nemzeti Park egyik legismertebb látnivalója, a Baradla-barlang, nemcsak természeti szépségeivel, hanem kiváló akusztikai adottságaival is vonzza a látogatókat. 

Negyed évszázados zenei hagyomány

Az idén huszonöt éves jubileumát ünneplő Baradla Kórusfesztivál különleges zenei élményt nyújt az Aggteleki Nemzeti Park varázslatos barlangjában. A Forrás Kamarakórus és az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatósága által szervezett fesztivál nemcsak a zenei világ szerelmeseit vonzza, hanem a természetkedvelő látogatókat is.

1999 óta a Baradla Kórusfesztivál több mint száz kórust látott vendégül, lehetőséget adva számukra, hogy bemutassák művészetüket a Baradla-barlang lenyűgöző akusztikájú termeiben, valamint a környező települések különleges helyszínein. A rendezvénysorozat célja, hogy a kórusmuzsika szépségét és sokszínűségét közelebb hozza a közönséghez, miközben különleges természeti környezetben teremti meg a zenei élmény egyedülálló atmoszféráját.

Szombaton ismét megtelik zenével a Baradla-barlang

Az idei fesztivál 2024. május 25-én kerül megrendezésre, 18:00 órakor kezdődik a koncert. A kapunyitás 17:30-kor lesz, a belépés pedig ingyenes,

így minden érdeklődő számára elérhetővé válik ez a különleges esemény.

Lelépő

Kapcsolódó