Lelépő
Image default

Látványos drónfotók mutatják meg, milyen csodás az őszi színekbe öltözött Hargita

Meseszép légifotókat készített Szentegyháza és Csíkszereda, valamint Zeteváralja határában az MTI fotósa, Kiss Gábor. A képeken jól látszik, ahogyan őszi ruháját ölti magára a Hargita. A fák sárguló levelei és a ködös táj most valóban megmutatja az évszak esszenciáját.

Elmúlás és az újjászületés reménye van jelen a Hargitán

Az őszi Hargita lenyűgöző látványt nyújt. A sárguló falevelek, a ködbe burkolózó hegyvonulatok varázslatos szépségét mutatják meg az amúgy is páratlan erdélyi tájnak.

Az erdőt, a hegyeket járva, a nyugalmat megtapasztalva mély érzelmek járják át az embert. Az emocionális töltet pedig az MTI fotósának, Kiss Gábornak a képein is megjelennek.

A Hargita fái aranyszínűre és vörösre váltanak, mintha a természet maga is ünnepelne. A drónfotókat elnézve minden csendesnek tűnik, csak a szél susogása lehetett hallható és az a nesz, ahogyan a falevelek lassan a földre hullanak. Mintha csak a múltról, a változásról, az elmúlásról suttognának és az újjászületés reményével bíztatnának.

Meseszép éjjel-nappal

Az őszi Hargitánál talán csak nyáron, a csillagos égbolt a megnyugtatóbb. Még júniusban mutattuk meg a Transylvanian Photos zseniális képsorozatát. A fotókat a Facebook oldalán osztották meg a Madarasi Hargitáról, ahol a nyári éjszakákon pazar látványban lehet részünk. A varázslatos csillagos égbolton, még az Androméda-galaxis is látszott szabad szemmel.

Ilyen varázslatosan szép a csillagos égbolt a Madarasi Hargitán – Képgalériával

Lelépő

Kapcsolódó