Lelépő
Image default

Itt található az ország legjobb kempingje

Újabb nemzetközi elismerésben részesült a pápai Várkert Termál Kemping – adta hírül a Veol.hu. A jövőre huszadik születésnapját ünneplő szálláshelyet a holland székhelyű kempingspecialista, az ACSI munkatársai Magyarország legjobbjának választották.

Magyarországon a kötelező szállásminősítés alapján az egyetlen ötcsillagos követelményeket kielégítő kemping a pápai, mely korábban több nemzetközi szervezettől is kiváló minősítést kapott. 2004. július 16-án adták át a kempingezők táborának, tervezése és építése során a kornak megfelelő elveket vették figyelembe.

Dekovics-Ódor Noémi, a kemping vezetője szerint a díjak az elmúlt húsz év munkájának köszönhetőek. Büszkék arra, hogy hosszú évek óta az európai szintet és minőséget tartani tudják, mindig figyelik a konkurenciát, informálódnak az aktuális hírekről, trendekről.

Az elnyert öt csillag a kemping kialakításának, a jól felszerelt, modern, tágas parcelláknak,

a kedves személyzetnek, a programoknak, a város közelségének és a közeli termálfürdőnek köszönhető.

A kemping vezetője hozzátette, télen sem ültek a babérjaikon, ugyanis felújították a vizesblokkokat, a zuhanyzókat újraburkoltatták, sőt a napokban napelemek kerülnek fel az épületre. Úgy tudni, elsősorban német és osztrák vendégek érkeznek ide pihenni, de a cseh és a szlovák kör is egyre bővül.

Lelépő.hu, fotók: Várkert Termál Kemping hivatalos Facebook oldala

Kapcsolódó