Lelépő
Image default

A világ legnagyszerűbb helyei közé választotta a TIME a Néprajzi Múzeumot

A Néprajzi Múzeum az Operaházzal, a Zene Házával és a Szent István Teremmel együtt került a rangsorba.
 
Idén is kiadta ötven helyszínből álló listáját a világ legszebb helyeiről a TIME magazin – adta hírül a turizmus.com. A gyűjtésben és jelölésben a lap nemzetközi tudósítói és közreműködői csapata vett részt, leginkább az új és izgalmas élményeket kínáló úti célokra figyelve.
 
 
A top 50-be klasszikus nagyágyúk mellett kevésbé ismertek is befértek, és egyaránt megtalálhatóak klasszikus, híres turistaközpontok és az utazók által eddig leginkább felfedezetlen helyszínek is. Felkerült a listára például Gíza, ahol újranyitott a felújított Egyiptom Múzeum de a gasztronómiai hot spot, Dijon is.
 
 
A Néprajzi Múzeumot Budapest izgalmas új látnivalói között emelték ki, a felújított Operaházzal, a Zene Házával és a Szent István Teremmel együtt.
 
A Városligetben található fejlesztések hatalmas népszerűségnek örvendenek és sorra nyerik a rangos elismeréseket. Ebben a cikkünkben arról írtunk, hogy a Magyar Zene Házát a világ egyik legismertebb építészmagazinja wow-listájának élére rangsorolta, nem mellesleg pedig nemrégiben Európa vezető új turisztikai látványosságának is megválasztották
 
lelépő.hu, fotók: Liget Budapest

Kapcsolódó