Lelépő
Image default

A világ legjobbja lehet a Néprajzi Múzeum az egyik leghíresebb építészeti versenyen több kategóriában

Az Architizer, a világ legnagyobb építészeti online platformja idén is meghirdeti az Architizer A+ Awards-ot, amelyben a legjobb épületeket és tereket keresik. A címre esélyes a Néprajzi Múzeum is.

Tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre az Architizer A+ Awards, amelyben a világ több mint nyolcvan országának épületei és terei vesznek részt. A díj célja, hogy felhívja a figyelmet a kortárs építészeti remekre és a feltörekvő cégekre, valamint javítsák az épített környezetet a jövő generációi számára.

Az új Néprajzi Múzeum pedig két kategóriában, a Múzeum kategóriában és az Építészet + Homlokozatok kategóriában is döntős lett. Azaz

kategóriánként egyike annak az ötnek a világon, amely a Közönségszavazatért (Popular Choice Award) verseng!

Minden évben az online közönség választja ki a Közönségszavazat győztesét. A szavazás május 1-jén délelőtt 9 órától (ET) indul, és május 12-én éjfélkor (PT) zárul. A Múzeum kategóriában IDE, az Építészet + Homlokzatok kategóriára IDE kattintva lehet szavazni. Az A+Awards Popular Choice nyerteseit és a zsűri nyerteseit júniusban hirdetik ki.

Az új Néprajzi Múzeum sorra zsebeli be a rangos elismeréseket. A világ legnagyszerűbb helyei közé választotta a TIME. Az ArchDaily, a világ egyik legnépszerűbb építészeti weboldala a Néprajzi Múzeumot jelölte az év épületének, továbbá a világ legjobb turisztikai célpontjai közé kerülhet a Liget Budapest.

Lelépő.hu

Kapcsolódó