Lelépő
Image default

Nagyon kedvező árú vonatjeggyel utazhatunk az ország legnagyobb összművészeti fesztiváljára

Idén is csatlakozik a Művészetek Völgye fesztiválhoz a MÁV-VOLÁN-csoport, amely kedvezményes utazási lehetőséget kínál és Karrierjáratával jelen lesz a tíznapos összművészeti rendezvényen – közölte a társaság szombaton az MTI-vel.

Azt írták, a július 21-30-án Kapolcson, Taliándörögdön és Vigánpetenden zajló, 32. alkalommal megrendezett programsorozat idején a 2023 forintos menettérti Veszprém-Balaton 2023 EKF vonatjeggyel az ország bármely pontjáról lehet utazni a MÁV-START és a GYSEV járataival Veszprémbe.

Veszprémből a Művészetek Völgye helyszíneire pedig érdemes a térségbeli helyközi buszokon, valamint a veszprémi helyi járatokon is érvényes, 24 órára szóló Veszprém-Balaton EKF24 napijegyet megváltani – javasolták, jelezve, a két jegy kombinálásával olcsóbb az utazás.

Mint ismert, július 21-én, pénteken kezdődött meg a 32. Művészetek Völgye. A fesztivál tíz napon át összesen kétezerkétszáz programmal, koncertekkel, színházi előadásokkal, irodalmi programokkal, jógával, workshopokkal és biciklitúrával is várja a közönséget Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden.

A Művészetek Völgyében a közlekedést az idén is a fesztiválkarszalaggal ingyenesen használható Csigabusz segíti a települések között. A fesztiváljárattal Tapolca és Veszprém is könnyen elérhető.

Lelépő, fotók: MÁV

Kapcsolódó