Lelépő
Image default

Mézeskalácsból készítették el a győri egyházmegye legszebb templomait

Mézeskalács templommakettekből nyílt ingyenesen megtekinthető kiállítás a győri Szent László Látogatóközponthoz tartozó Triangulum Galériában.

Karácsonyi kiállítás nyílt advent első hétvégéjén „Legyen ma templom minden ember szíve…” címmel a Győri Egyházmegye és Szent László Látogatóközpont szervezésében a győri Káptalandombon – adta hírül a turizmus.com.

Az egyházmegye templomainak mézeskalácsból készített makettjei a Szent László Látogatóközponthoz tartozó Triangulum Galériában tekinthetők meg. Itt az év nagy részében különböző művészeti ágak képviselői mutatják be műveiket időszaki kiállítások keretében, ám

most az alkotó kedvű hívek munkái kerültek kiállításra.

A látogatók megismerhetik a felhívásra beérkezett harmincegy pályamunkát, illetve karácsonyi fotósarok és jókívánságfa is várja az érdeklődőket. Utóbbin mindenki elhelyezhet egy-egy kedves üzenetet.

A Turizmus.com információi szerint a kiállítás ingyenesen megtekinthető 2023. december 3-23. és december 27-30., 10:00 és 16:00 óra között a Triangulum Galériában (Gutenberg tér 2.). Ingyenes belépőjegyek igényelhetők a Szent László Látogatóközpont Káptalandomb 13. szám alatti központi recepcióján, 10:00 és 15:30 óra között.

Lelépő

Kapcsolódó