Lelépő
Image default

A szivárvány színeibe öltözött az ország leghíresebb vízesése az adventi időszakra

Egészen karácsonyig esténként különleges fényjáték tekinthető meg a csodálatos lillafüredi vízesésnél.

Mesebeli látványt nyújt a lillafüredi vízesés, a mostani fényjáték pedig a „Varázslat Lillafüredtől Miskolctapolcáig” adventi programsorozat részét képezi.

Fantasztikus fényjáték a lillafüredi vízesésnél

Advent második vasárnapján ugyanis kora esete színes fénybe borult a lillafüredi vízesés. A piros, lila és kék árnyalataiban pompázó vízsugarak megkapó jelenségét egészen karácsonyig élvezhetik esténként az arra kirándulók.

A csodálatos látványról Horváth Csongor készített fényképeket, amiket Veres Pál polgármester osztott meg közösségi oldalán.

Folytatódik a varázslat Miskolc környékén

Valóban varázslatos programokkal készülnek a miskolciaknak idén adventkor. Ahogyan arról a Lelépő már beszámolt, minden eddiginél látványosabb Európa legszebb fényvillamosa, ami 2023-ban az erdei állatok életét mutatja be.

Az ország legszebb fényvillamosa sosem volt még annyira gyönyörű, mint idén

Nem csak a lillafüredi vízesésnél és a fényvillamoson érdemes a csodák és karácsonyi varázslat nyomába eredni. Görömbölyön és Diósgyőrben is ünnepi műsor színesíti az adventi időszakot, de varázslatos lesz a december az állatkertben és az Ellipsumban is. Az Erzsébet téren december 1. és január 7. között varázslatos hangulatú, ünnepi fényekkel kivilágított jégpálya csábít közös kikapcsolódásra a családdal, barátokkal.

A Városháztéren Adventi Gyerekbirodalom várja a kicsiket, ahol van mini vidámpark, adventi foglalkoztató és meseösvény is. A Szent István téren pedig különleges koncertek várják az érdeklődőket, pénteken Singh VIki, szombaton Auth Csilla, vasárnap pedig Szulák Andrea lép fel.

Lelépő, fotók: Horváth Csongor

Kapcsolódó