A La Perle Noire csatlakozott az egyik legnagyobb ételmentő kezdeményezéshez, így is csökkenteni kívánják a hulladéktermelést és a pazarlást.
Az Andrássy úti villa negyed szívében található a kifinomult és elegáns La Perle Noire étterem, amely egy új színfoltja Budapest gasztronómiai életének. Az alapvetően friss, helyi alapanyagokra épülő, magyaros bisztrófogásokat kínáló étteremben grill és koktél sarok is várja a vendégeket.

Az étteremre jellemző fenntarthatósági törekvések pedig az idén szintet léptek, Facebook oldalukon jelentették be ugyanis, hogy a La Perle Noire csatlakozik a Munch.hu ételmentő csapatához, hogy
közösen tegyenek az ételpazarlás ellen.
Érdemes lesz figyelni a Munch applikációját és erősen ajánlott az Andrássy út környékén járni, hiszen az aznapi kínálatnak megfelelően a vendéglátóhelyről
kedvezményes áron lehet majd menteni meleg reggeli fogásokat és pékárukat.
lelépő.hu