Lelépő
Image default

Magyarországra jön a Five Guys, a világ egyik legnépszerűbb hamburgerlánca

Hatalmas bejelentést tett a Five Guys. Az amerikai hamburgerlánc 2028-ig megnyitja hazai éttermét.

Terjeszkedik a Five Guys

Közép- és Kelet-Európában terjeszkedik a Five Guys. Az étteremláncot üzemeltető Monterock International öt országban kötött megállapodást a tájékoztatásuk szerint.

Közleményükben rámutatnak: Ausztriában két már működő éttermet vesznek át, 2028-ig pedig Ausztriában, Csehországban, Lengyelországban, Szlovákiában és Magyarországon is új éttermeket kívánnak nyitni. A cég összesen 1850 étteremmel rendelkezik világszerte.

Ezért népszerű világszerte

A Five Guys az amerikai hamburgerkultúrát viszi el szerte a világra. A hamburgerekhez kiemelkedő minőségű alapanyagokat használnak, a húspogácsákat friss marhahúsból készítik, és az összes hozzávalót naponta, frissen szállítják. Minden adag rendkívül bőséges, a konkurens helyekhez képest mind a hamburgerek, mind pedig a sült krumplik mérete jóval nagyobb.

A Five Guys üzletekben általában nyitott konyha van, így a vendégek láthatják, miként készül az ételük, amit teljes mértékben testre szabhatnak egyéni ízléseiknek megfelelően. A korlátlan italok és szószok mellé pedig földimogyoró is jár.

Lelépő, fotók: Five Guys Facebook oldala

Kapcsolódó