Lelépő
Image default

Kiderült, hol találkozhatunk Budapesten az igazi Mikulással

Nyári Károly és Joulupukki gondoskodnak arról, hogy Budapest egyik legcsodálatosabb szállodája megkezdhesse az ünnepi hangolódást.

Joulupukki és A diótörő sem maradhat el az ünnepi szezonban

Nyári Károly egy év után adventi koncerttel tér vissza az Aria Hotel Budapestbe, hogy egy bensőséges koncertélményt nyújtva hangolja a hallgatókat az ünnepekre. Ezúttal Nyári Aliz és Nyári Edit is fellépnek édesapjukkal.

A koncertet követően, a Prima díjas művész felkapcsolja a karácsonyi fényeket a hotel ikonikus épületén. Ebben az ünnepélyes pillanatban idén nem más csatlakozik hozzá, mint

a valódi Mikulás, vagy ahogy a finnek ismerik, Joulupukki.

A szállodában az idei évadban is folytatódnak a londoni Royal Opera House-ból az élő opera- és balett közvetítések. Az ünnepek alatt újra vetítik A diótörőt, mely csodálatos, korhű díszleteivel és jelmezeivel a klasszikus balett mű egyik leghagyományosabb, legpazarabb feldolgozása.

Gyönyörű dalok csendülnek fel az Aria Hotel aulájában

Az Aria Hotel Budapest szűk körű koncerteknek teret adó aulájában, a Café Lisztben tavaly Nyári Károly és Nyári Aliz nyitotta meg azt a koncertsorozatot. Ebben az elmúlt évben nemzetközi hírű művészekkel találkozhatott a közönség.

Ugyanebben a sorozatban idén november 30-án az ünnepvárás időszakának kezdetén csendülnek fel újra Nyári Károly saját slágerei és a könnyűzene klasszikussá nemesedett, nosztalgikus emlékeket idéző örökzöld melódiái. Igazi családi örömkoncertnek lesznek a hallgatók fültanúi. A művész két lánya, Nyári Aliz és Nyári Edit a koncert meghívott fellépői, akikkel gyönyörű duett dalok is elhangzanak az igényes zene kedvelőinek örömére.

Különleges meglepetésben is része lesz a koncertre látogató közönségnek. Egyenesen Észak-Finnországból a Lappföldről érkezik Joulupukki, az igazi finn Mikulás, hogy örömet szerezzen azoknak, akik hisznek benne. A koncert alkalmával Joulupukki és Nyári Károly

a hotel karácsonyi fényeit ünnepélyesen felkapcsolva jelzi az adventi időszak kezdetét.

„A Mikulással hollandiai fellépésem alkalmával, Amszterdamban ismerkedtünk meg több évvel ezelőtt. Örülök, hogy idén újra találkozhatunk” – mondta el Nyári Károly.

A reggeli mellé A diótörő jár majd

A különleges koncert mellett decemberben folytatódnak a londoni Royal Opera House idei évadának előadásai A diótörő című balett produkcióval. A Royal Ballet előadásában látható műholdas közvetítés felvételét a szálloda december 16. és 30. között tűzte műsorára reggel 11:00 órai kezdettel. A közvetítések alkalmával a nézők színházi látcső nélkül, közelről élvezhetik az előadásokat akár a szállodában elfogyasztott reggelit követően.

Lelépő, fotók: Aria Hotel és a Cafe Liszt Facebook oldala

Kapcsolódó