Lelépő
Image default

Hét magyar fotós fogott össze egy állatmenhelyért

Adománygyűjtésbe kezdett hét magyar fotós, hogy segítséget nyújtsanak az Anita Állatmentő Egyesületnek, melynek tagjai erőn felül harcolnak a bajbajutott állatokért.

„Tudomásunkra jutott, hogy Nagykőrösön (is) azonnali segítségre van szükség! Az Anita Állatmentő Egyesület önkéntesei, azaz négy fő erőn felül próbál mindent megtenni, jelenleg kétszáz kutya és nyolc cica életérért” – írja közösségi oldalán Leyer Péter fotós, az adománygyűjtés megálmodója.

Varga Norbert fotóját is kisorsolják

Rámutat arra, hogy az szervezet a napokban segítségért kiáltott, de helyette több állat altatását javasolták nekik. Az egyesület tagjai időt, energiát és pénzt nem sajnálva próbálnak minden állatot megmenteni, függetlenül koruktól és egészségügyi állapotuktól. Igazi angyalok, akik négy éve fáradhatatlanul ennek szentelik életüket.

A fotós elmondása szerint a befogadott állatok több, mint kilencvenöt százaléka kínzás-és bántalmazás áldozata, akik az Anita Állatmentő Egyesületnek köszönhetően lehetőséget kapnak a gyógyulásra és egy boldogabb életre.

Kováts Jázon felvételét is megnyerheti valaki

Éppen ezért Leyer Péter hét fotós társával, Balla-Schottner Bencével, Borbély Krisztiánnal, Dr. Ötvös Sándorral, Győrfi Ádámmal, Kováts Jázonnal, Silber Balázzsal és Varga Norberttel úgy döntöttek, hogy segítő szándékkal a kezdeményezés mellé állnak.

Minden fotós egy 100×70 centiméteres vászonképet ajánl fel saját képei közül, amelyeket az az adományozók között sorsolnak ki. Azt kérik, az anyagi lehetőségekhez mérten mindenki támogassa az egyesület működését és vegyenek részt a kezdeményezésben.

Az Ambient Lights drónfelvétele is gazdára vár

Megjegyzik, az általuk támogatni kívánt a szervezet működése száz százalékban átlátható és nyomon követhető.

Az akció részletei és az adományozási lehetőségek ide kattintva érhetők el.

Lelépő

Kapcsolódó