Lelépő
Image default

Az előzetese alapján elképesztő lesz a még készülő, monumentális Hunyadi-sorozat

„Olyan mint a trónok harca, csak sárkányok nélkül” – itt az első előzetes és werkvideó minden idők legnagyobb költségvetésű magyar tévésorozatából. A Bán Mór-regényeken alapuló Hunyadi trailerét a Cannes-ban megrendezett televíziós szakmai rendezvényen leplezték le, és most már mi is láthatjuk, hogyan fog szembeszállni Kádár L. Gellért és Rujder Vivien az oszmánokkal.

Bemutatták a Hunyadi TV-sorozat (nemzetközi címén Rise of the Raven) első trailerét a televíziós szakma legmeghatározóbb eseményén, az évente megrendezett cannes-i MIPTV vásáron és konferencián. A Beta Film, Európa egyik legnagyobb filmforgalmazója először szűk körben,

egy exkluzív vacsorán vetítette le az első hivatalos trailert a szakmai közönségnek.

 

A werkvideóval kombinált előzetesben a regényadaptáción régóta munkálkodó Robert Lantos producer mesél a 10,5 milliárd forintból, magyar és nemzetközi szereplőgárdával készülő megaprodukcióról. Kardforgatás közben felbukkan a Hunyadit alakító Kádár L. Gellért és a Szilágyi Erzsébetet játszó Rujder Vivien, valamint Szász Attila és Nagypál Orsi rendezők. Magában a sorozatban Fekete Ernő, Hermányi Mariann, Medveczky Balázs és Törőcsik Franciska, és számos nemzetközi színész is szerepet kapott, akiknek kiválasztása két évet vett igénybe.

A forgatás még nem fejeződött be.

Az NFI támogatásávál készülő tíz részes történelmi eposz premierje 2024 őszén lesz, a sugárzási jogát a magyar TV2 és az osztrák ORF TV csatorna is megvásárolta. Előbbi Magyarországon és Szlovéniában, utóbbi pedig Ausztriában vetíti majd.

Lelépő.hu, fotók: The orbital strangers project

Kapcsolódó