Az ősz páratlan harmóniáját a gesztenyepüré és a Caffé Lánchíd adja át a Gerbeaud-ban, Budapest szívében.
Az ősz beköszöntét egy különleges desszerttel ünnepli a Gerbeaud. A hűvös hónapok elmaradhatatlan kedvence, a gesztenyepüré tért vissza a kínálatba. Ráadásul a kávéház klasszikusa most egyedi párosításban, a Caffé Lánchíd nevű kávékülönlegességgel várja a látogatókat, amely minden kortyban Budapest kulturális és történelmi hagyatékát idézi.
A Caffé Lánchíd egy ízben gazdag ital, amely két ikonikussá vált elem találkozásával született meg: a Gerbeaud saját specialty kávéja, az Americano alapja, melynek intenzív aromája tökéletesen ötvöződik a Zwack Unicum Lánchíd brandyjének kifinomult, bársonyos zamatával. Ez az italkülönlegesség egyedülálló módon tükrözi a város hagyományait, egy olyan ízvilággal, amely
a Lánchíd Brandy közel 75 éves történetében gyökerezik.
Az 1949-ben, a híres Lánchíd 100 éves jubileumának tiszteletére megalkotott brandy különlegességét adja, hogy hét éves francia borpárlatokból készül, amelyek magyar tölgy- és gesztenyefa hordókban érlelődnek – ettől kapja meg összetéveszthetetlen mélységét és karakterét.
A gesztenyepüré és a Caffé Lánchíd együttes fogyasztása egyszerre kínálja az őszi ízek melengető élményét és Budapest kulturális szívdobbanását.
A legendás magyar cukrászdában a felszolgálók saját nyelven beszéltek – Érdekességek a Gerbeaud-ból
Lelépő, fotók: Gerbeaud Café