Lelépő
Image default

Az adventi időszak ízei és illatai várnak szombaton Etyeken

December 3-án idei utolsó állomásához ér az Etyeki Piknik 12 rendezvénysorozat, az adventi esemény a Decemberi Bor&Bár nevet kapta és az adventi időszak ízeivel, illatával és programjaival várja az érdeklődőket. 
 
December 3-án az etyeki Gasztrosétányon is megkezdik az ünnepvárást. Ebből az alkalomból az adventhez kapcsolódó finomságokkal készülnek a helyiek és egyedi vidéki bárhangulattal, hiszen a szokásos kóstolók mellett ezúttal többek között forró koktélokkal és forró csokival, rumos teával és punccsal, groggal és fantasztikus „kézből degorzsált” nyerspezsgővel is találkozhatunk majd. 
 
Ilyenkor nem csak a testet, de a lelket is melegíti a Gasztrosétányon gőzölgő forralt bor illata és látványa.
 
De élményt nem csak a zamatokból és látványokból meríthetünk majd, hiszen többek között lesz vezetett pincetúra és sajtkészítő tárlatvezetés is. Tovább emeli majd az ünnepi hangulatot a sötétedésre tervezett, közös énekléssel egybekötött gyertyagyújtás a tábortűznél, amelybe bárki bekapcsolódhat, illetve
 
hasonlóan felemelő élménynek ígérkezik az Etyeki Zeneiskola adventi koncertje. 
 
A szervezők hangsúlyozzák, hogy jövőre is az „Egész évben Etyek” mottójukat fogják követni, amelynek megfelelően az Etyeki Piknik 12 keretein belül havonta jelentkeznek majd tematikus, borkulturális eseményeikkel, a jól ismert etyeki hangulattal.
 
lelépő.hu

Kapcsolódó