Lelépő
Image default

Kétségtelenül ez lesz 2023 legvarázslatosabb Mikulásjárata, ahol az egész Mesebirodalom életre kel

A Mesebirodalomba repít a Diósgyőri Mikulásvonat, amely három év szünet után tud idén ismét elindulni a gyerekek legnagyobb örömére.

Három év szünet után ismét mesével, és varázslattal telik meg Lillafüred, amely idén újra otthont ad a Mesebirodalomnak – jelentette be közösségi oldalán az ÉSZAKERDŐ Zrt.

Mesehősök és a Mikulás együtt várják a gyerekeket

A Diósgyőrért Alapítvány és az ÉSZAKERDŐ Zrt. 18. alkalommal rendezi meg Mikulás-tematikájú programját, amely az ünnepi időszak egyik legnépszerűbb eseménye Miskolcon, és annak vonzáskörzetében. A rendezvény célja, hogy tartalmas, emlékezetes élményt nyújtson gyerekek és a családok számára, miközben elmerülnek a Lillafüredi Mesebirodalom varázslatos világában.

A Mikulásvonat fedélzetén a Mesebirodalom kapuján átlépők idén találkozhatnak a világ legvidámabb lényeivel, a Trollokkal, akikkel közös mentőakcióban vehetnek részt. Elrepülhetnek „a végtelenbe és tovább!” a Toy Story-ból jól ismert Woody-val és Bo-val, új kalandokat felfedezve, vagy ha elég bátrak, segíthetnek Kevinnek megvédeni a McCallister házat, hogy reszkessenek a betörők!

Természetesen a Mesebirodalom nem lehet teljes a Mikulás nélkül, aki házigazdaként számtalan ajándékkal várja a gyerekeket.

Érdekes előadásokkal is készülnek a szervezők

A hosszú szünet után a szervezők több újdonsággal is készültek az idei évadra. November 30. és december 10. között az érdeklődőket minden nap öt – fedett helyszínes – előadás várja Mesebirodalomban. Az utazás a Lillafüredi Állami Erdei Vasút végállomása és Lillafüred között közlekedő Diósgyőri Mikulásvonat mellett már egyénileg is lehetséges, így a mesejátékok megtekintése összeköthető más programmal.

A jegyárak az utazás módjától függően változnak.

A Lillafüredi Mesebirodalom előadásaira, valamint a Diósgyőri Mikulásvonatra a jegyek online megválthatók a www.mikulasvonat.hu oldalon, ahol az érdeklődők bővebb információt is találnak a programokkal kapcsolatosan.

Lelépő

Kapcsolódó