Lelépő
Image default

Ez történik akkor, ha hét könyvkiadó egy izgalmas karácsonyi meglepetés érdekében összefog

A 21. Század Kiadó, az Animus, a Central, a HVG Könyvek, a HVG Könyvek Junior, valamint a Lampion és a Next21 Kiadó csapata hetek óta tervezgetett, ötletelt, intézkedett, egyeztetett, pakolt és dekorált. Végül megszületett a BookUp, egy varázslatos, karácsonyi pop-up könyvesbolt. 
 
A Budapest, V. kerületi Sas utca 15 szám alatt található Société rendezvényközpontba költöző popup könyvesboltban nemcsak a kiadók újdonságaival, hanem szerzőikkel is lehet találkozni, ráadásul a remek könyvek mellé 25% kiadói kedvezmény, ajándékok és meglepetések is járnak. 
 
 
A HVG Könyveknél Szabadfi Szabolcs (Szabi, a pék) új mesekönyvvel, L. Stipkovits Erika egy különleges önismereti kötettel jelentkezik, december elejétől pedig Michelle Obama új könyve is kapható lesz. Emellett a kiadó számos tényfeltáró, pszichológiai, üzleti, gyerek- és gasztronómiai kötetét is meg lehet majd vásárolni.
 
Az Animus Könyvek jóvoltából a legnépszerűbb skandináv krimik mellett a jubileumi Harry Potter-sorozat új részéhez és a Harry Potter legújabb illusztrált albumához is hozzájuthatnak az olvasók. A polcokon lesznek a Central Könyvek vadonatúj romantikus regényei, például a nagy sikerű A villa szerzőjének, Anne Jacobsnak a művei, és Schäffer Erzsébet új kötete is.
 
Színesítik még a kínálatot a 21. Század és a Next21 Kiadó izgalmas megjelenései, mint a Háború és béke új kiadása Gy. Horváth László fordításában, vagy Koniorczyk Borbála és Merker Dávid kötete, a Hosszúlépés a körúton túl, valamint Kordos Szabolcstól az Egy város titkai című könyv. A fiatalabbakat Berg Judit legújabb Lengemeséje, a Vilkó útra kel és Harari Így hódítottuk meg a Földet című ifjúsági kötete is várja majd. 
 
(Fotók: Bookup)

Kapcsolódó