Lelépő
Image default

Utcaszínház, fényparádé és zseniális koncertek várnak a nyár egyik legszínesebb fesztiválján

Utcaszínház, gólyalábak, cirkuszi műsorok, tűz- és fényparádé. Mindezzel találkozhatunk az idei Bondoró Fesztiválon Balatonalmádiban június 30. és július 2. között.

A Bondoró Fesztiválon minden pillanatban történik valami, ami mosolyt csal a arcra. Jobbról érkezik egy masírbanda, míg balról a gólyalábasok vidám zászlójátéka kápráztat el.

Ennél színesebb programokat sehol sem találsz

Az egyik kertben felcsendül az éppen induló koncert első akkordja, a vásári forgatagban szebbnél szebb portékák közül válogathatunk és ínycsiklandozó finom falatokat kóstolhatunk.

Amikor lemegy a nap, az Öregpark égig érő fáit fényfestések színkavalkádja díszíti.

És ha ez még nem lenne elég, olyan szuper zenei előadók is lesznek, mint Kollár-Klemencz László, Lovasi András, Lóci játszik, Horányi Juli, Fran Palermo vagy az Elefánt.

Mi ez a fesztivál?

Mint ismert, a Bondoró Fesztivál 2019-ben debütált, mint az ország egyetlen, dedikáltan utcaszínházi fesztiválja. A Bondoró célkitűzése, hogy hiánypótló jelleggel mutassa be az utcaszínházi műfajokat a nagyérdeműnek.

Évről évre különleges attrakciókkal, gólyalábasokkal és artistákkal, sétáló látványosságokkal, pantomimesekkel és tűzszínházi előadásokkal várják az érdeklődőket.

Utcaszínházi komédiások és cirkuszi műsorok, látványos fényparádék, aprócska és óriásbábok, koncertek, kiállítások, masírbandák és utcai felvonulások is szórakoztatják a közönséget.

Ha pedig már a Balatonon jársz, van még néhány zseniális ötletünk, mit csinálj a fesztivál után. Látogasd meg az ország legújabb lombkoronasétányát, kirándulj el a Balaton legszebb panorámáját nyújtó kilátóba és tegyél valami jót, hogy aztán ingyen kajakozhass van kenuzhass a magyar tengeren!

Lelépő, fotók: Bondoró

Kapcsolódó