Lelépő
Image default

A tavalyi botrányosan alacsony színvonal után idén meg sem rendezik az ország első számú halászlé fesztiválját

2024-ben nem lesz szegedi halászléfőző fesztivál. A döntés nem meglepő annak tükrében, milyen hatalmas botrányt váltott ki a tavalyi esemény.

A szervezők az esemény hivatalos Facebook oldalán egy rendkívül szűkszavú közleményben tudatták: idén a szegedi Nemzetközi Tiszai Halfesztivál nem kerül megrendezésre. A mindössze két mondatos tájékoztató így szól:

Kedves Vendégeink, Résztvevőink és minden Érdeklődő!
Alapos mérlegelés után végül úgy döntöttünk, hogy az idei évben a szegedi Halfesztivál nem kerül megrendezésre.
– Szervezőség

Kiszolgálás a halászléfesztiválon, Fotó: Szegedi Nemzetközi Tiszai Halfesztivál facebook oldala

A szervezők esélyt sem adatk arra, hogy az érdeklődők reagáljanak, a kommentelést a bejegyzés alatt letiltották, a bejelentést nem indokolták. A döntés tulajdonképpen nem meglepő annak tükrében, hogy tavaly milyen visszhangot váltott ki a rendezvény.

Ahogyan azt a Lelépő tavaly megírta, kritikán aluli volt a minőség a szegedi halfesztiválon, a túlárazott, Uj Péter által csak menzás csirkepörköltnek nevezett ételek kiábrándítóak voltak, az érdeklődők pedig tömegével indultak meg a csárdák irányába.

A 2023-as fesztiválról írt cikkünkből – amit több mint 385 ezren olvastak – kiderül, milyen okok vezettek a szervezők mostani döntéséhez.

„Menzás csirkepörkölt ízű hallé, 4000 forintért” – Tömegek hagyták ott a Szegedi Halfesztivált és mentek inkább csárdába

Lelépő

Kapcsolódó