Lelépő
Image default

Három díjat is bezsebelt egy budapesti szálloda a világ egyik leghíresebb luxusversenyén

A Párisi Udvar Hotel Budapest ötcsillagos háza három díjat is bezsebelt a napokban megrendezett Luxe Global Awards-on. Elismeréseiket nem csak szolgáltatásaiknak köszönhetik, hanem annak is, hogy tereikben a múlt századi hangulat és a luxus atmoszféra harmonikusan találkozik

Három díj egy este alatt a Luxe Global Awards-on

A Luxe Global Awards a napokban hirdette ki díjazottjait, akik között a legjobb luxusszállodák, fürdők és éttermek sorakoznak fel a világ minden tájáról. A nyertesek különböző kategóriákban kaptak elismeréseket.

A Párisi Udvar Hotel Budapest egyszerre három kategóriában is a legjobbnak bizonyult.

Hazahozhatták a „Best Luxury Iconic Hotel Globally”, a „Best Luxury Heritage Hotel in Europe” és a „Best Luxury 5 Star Hotel in Hungary” díjat is.

Schwindt-Kiss Andrea, a Párisi Udvar Hotel Budapest szállodaigazgatója úgy fogalmazott, nagy örömünkre szolgál, hogy szállodájuk szolgáltatásait és kollégáik odaadó munkáját nagyra értékelték a szavazók. Ennek eredményeként nyerhették el ugyanis a három díjat a luxusversenyen.

Luxus minden szinten

Az épület bámulatos belső tereivel és múlt századot idéző atmoszférájával repíti vissza vendégeit a múltba.

„A lenyűgöző enteriőr mellett célunk, hogy minden területen a legmagasabb színvonalat képviseljük, legyen szó szobáink kényelméről vagy az általunk biztosított kulináris élményekről” – tette hozzá.

Mint ismert, a díj célja, hogy az iparágon belül új mércét felállítva mutassa be a legkiemelkedőbb desztinációkat a luxus utazók körében. A Luxe Global Awards átlátható és szigorú követelményeket támasztó szavazási rendszerén keresztül a turisták értékelik a versenyben résztvevőket, kiemelkedő szolgáltatás-nyújtásuk és a szakértelmük alapján.

Ezt olvastad már?

A Michelin az éttermek után a szállodákat is vizsgálja. Várhatóan 2024-ben hozzák nyilvánosságra első listájukat a világ legjobb hoteljeiről. A legjobbak közé tartozó szállodák azonban nem kapnak csillagokat, hanem kulcsokat kapnak majd.

Csillagok után hamarosan kulcsokat is osztogat a Michelin, magyar szállodák is lehetnek az esélyesek között

Lelépő, fotók: Párisi Udvar weboldala

Kapcsolódó