Lelépő
Image default

A világ legjobb turisztikai fejlesztése lehet a Liget Budapest

Bejutott a World Travel Awards döntőjébe a Liget Budapest. A világ egyik legrangosabb turisztikai díján a fejlesztések kategóriában portugál, spanyol és német helyszínekkel versenyez.

A megújuló Városliget bekerült Európa öt legjobb turisztikai fejlesztése közé a világ egyik legfontosabb idegenforgalmi megmérettetésén, a World Travel Awardson – adta hírül a Liget Budapest Facebook oldalán. A Liget Budapestnek így esélye nyílt arra, hogy portugál, spanyol és német versenytársakkal ringbe szállva elhódítsa kategóriájának fődíját. A győztesről közönségszavazás dönt, ezért a Liget Budapest mindenkinek a támogatását kéri.

A Liget projektre ide kattintva lehet szavazni.

Mint ismert, a World Travel Awards díjat 1993-ban alapították, hogy elismerje és jutalmazza a nemzetközi utazási, turisztikai és vendéglátóipari szektor valamennyi ágazatának legkiválóbb kezdeményezéseit, fejlesztésit. Idén ősszel harmincadik alkalommal adják át World Travel Awards díjait, amely mára az egyik legfontosabb értékmérőjévé vált a turisztika területén.

Ahogyan azt a Lelépő is megírta, nemrégiben az International Travel Awards-on a Liget Budapest már behúzta

Európa legjobb turisztikai fejlesztésének járó díjat.

Tíz éve kezdett el megújulni a Városliget. A projekt keretében megújult a Városligeti Nagyjátszótér, átadásra került a Sportcentrum a hozzá tartozó két kilométeres futókörrel és az Ifjúsági Sportpályákkal. Birtokba vették a négylábúak a rendkívül népszerű kutyás élményparkokat is. Felújították a Millennium Háza műemléki épületét. Elkészült a Múzeum Mélygarázs, az egykori Felvonulási tér helyén a ligeti Promenád. Mindezek mellett megnyitotta kapuit a Magyar Zene Háza és a Néprajzi Múzeum is.

Lelépő, fotók: Liget Budapest

Kapcsolódó