Lelépő
Image default

Ennyi volt – Ma már nem nyit ki Hosszú Katinka étterme

Ma már nem nyit ki Hosszú Katinka és Layber-Gelencsér Máté közös étterme, a Koool. A hivatalos közösségi oldalukon jelentették be, bezárják az egészségtudatos ételeket kínáló helyüket.

Az étterem vezetése úgy döntött, hogy a jelenlegi gazdasági környezetben nem folytatják tovább az étterem működtetését, ugyanis a magas minőséget nem tudnák tovább garantálni.

Mint ismert, a Koool 2022 júniusában nyitotta meg kapuit Hosszú Katinka és férje, Layber-Gelencsér Máté irányításával a Szent István körút 21. alatt. Az egészségtudatos étterem prémium alapanyagokból készült ételeket kínált, célja pedig az volt, hogy a világ ízeit egy gyorséttermi menü áráért hozzáférhetővé tegye, különféle diétás igényeket (glutén-, tej- és cukormentesség) is figyelembe véve.

Az év elején még üzlettársat keresett a további fejlődés és növekedés érdekében. Egy olyan partner után kutattak, aki hasonlóan ambiciózus és elkötelezett, és segíteni tudna elérni közös célokat. Úgy tűnik, nem sikerült megtalálniuk a megfelelő partnert, így a Koool hétfőtől hivatalosan is bezárt.

Lelépő, fotók: Koool

Kapcsolódó