Lelépő
Image default

Oscar-díjas színésznek is főzött és a jó kenyeret tartja a szenvedélyének az év vendéglőse

A soproni Erhardt Étterem, Panzió és Kézműves Pékség tulajdonosának, Erhardt Zoltánnak ítélték oda az Év vendéglőse címet.

Erhardt Zoltán lett 2023-ban az Év vendéglőse

Erhardt Zoltán a folyamatos megújulás híve. Vidéki éttermének konyháját a regionális ízek jellemzik. Az étlapján olyan kedvelt, magyar fogások találhatók, amelyek

modern konyhatechnológiával, hagyományos receptúra szerint készülnek.

Az év vendéglőse az Alpokalja-Fertő-táj Védjegy birtokosa is. A régió termelőinek termékei nemcsak házának étlapjának fogásaiban jelennek meg. A lekvárok, szörpök, borok, sajtok megtalálhatók a városban elsőként megnyitott kézműves pékségében is.

A siker kulcsa az alapanyagokban és a csapatmunkában rejlik

Erhardt Zoltán a közel húsz éves törzsvendég körére éppoly büszke, mint kollégáira. A siker kulcsát a tisztességes alapanyagokban és a jó csapatmunkában látja.

Szakmai útja során először hivatalos borbírálóvá és borszakértővé vált, majd pék szakmát is szerzett. 2021 óta a Magyar Kézműves Kenyértársaság tagja.

A jó kenyér a szenvedélye.

Ennek sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint a három városon belüli péküzlet és a Sopron környéki további két értékesítő pont.

Az év vendéglőse folyamatosan fejleszti magát

A Soproni SZC Vendéglátó, Kereskedelmi Technikum és Kollégium diákjainak oktatási helyszínt biztosít szakács és felszolgáló szakmákban. Ő maga pedig letette a Szakács Mestervizsgát.

Hazai gasztro- és zenei fesztiválok állandó részvevője. Főzött már Jared Leto Oscar-díjas színésznek és zenésznek. Szakmai karrierjének csúcspontjának Angela Merkel és Orbán Viktor közös soproni látogatását tekinti.

Jared Leto rendelése

2019. augusztusában, a Páneurópai Piknik harmincadik évfordulóján a budapesti Gundel Étterem csapatával közösen látták vendégül az államfőket.

Lelépő, fotók: Erhardt étterem Facebook oldala

Kapcsolódó