Lelépő
Image default

Borok, finomságok és minden földi jó vár a Tavaszi Pikniken

A rutinos Etyek rajongók biztosan számos fantasztikus emléket őriznek a legendás Tavaszi Piknikről, de nem csak rájuk számítanak a szervezők: akik még csak hírből hallottak a Piknikről, azoknak április 15-16-án kiváló lehetőség adódik, hogy megízleljék Budapest szőlőskertjének hangulatát!
 
“Finomságok dimben-dombon, ínyenc borok a porondon!” – Ezzel a szlogennel csábítanak a szervezők az április 15-16-i hétvégén megrendezendő Tavaszi Piknikre. A tavaszi szél vidámságot áraszt, a helyi vendégvárók pedig a szokásos vendégszeretettel és házias ízekkel várják az érdeklődőket, a pincesorra vágyókat. 
 
 
A Gasztrosétányon ezúttal is garantálta a finom bor, a jó hangulat, a zene, de lesznek tulipánok, frissensültek, kézműves szörpök és zongorafestő performansz is, emellett pedig természetesen nem hiányozhatnak a kiemelkedő környékbeli pincészetek és kistermelők sem. 
 
 
Az Augbergine pince egyebek mellett kézműves hamburgerrel és lecsóval vár, a Zoárd Wine-nál a jó borok mellett népi játszótér is lesz, az Újhegyi Kerekes pince borai és pálinkái mellé saját készítésű mangalicakolbász, szalámi és sonka is jár. A Rókusfalvy birtokon pedig szombaton exkluzív Masterclass kóstolót tartanak, ahol a birtok vezető borásza mutatja be az idei szortimentet. Négy tétel mellé három zseniális fogás jár majd. 
 
A részletes program itt olvasható el.

Kapcsolódó