Lelépő
Image default

Farsangi mulatság és pincenyitogató vár hétvégén Etyeken

Ha február, akkor farsangi mulatság, a jókedvből pedig Etyeken ezúttal sem lesz hiány! Nézz ki az Etyeki Piknik februári kiadására, és ne feledd otthon a jelmezed vagy álarcodat sem, mert egyes pincészeteknél jelmezversenyen vehetsz részt. 
 
Jóllehet a Gasztrosétány mindig várja a vendégeit és januárban egy klassz kis eseménnyel már el is kezdték az idei szezont, azért nem árt mindig egy-egy újabb csalogató programmal emlékeztetni a közönséget arra, hogy miért is érdemes Budapest szőlőskertjébe látogatni. Nos, például azért, mert az Etyeki Piknik 12 keretein belül
 
minden hónapban valami izgalmas tematikával színesítik az egyébként is közismerten kiváló pincesori hangulatot.
 
A Februári Pincenyitogató a farsang kultúrkörét állítja a középpontba. Mindig finomakat lehet enni (és persze inni) az etyeki Gasztrosétányon, de friss, mosolygós fánkért önmagában is érdemes kilátogatni ide; az pedig lesz többféle változatban. A farsangi hangulatot azonban nem csak ettől várhatjuk majd, hiszen lesz jelmezverseny is, sőt a Rezedánál még a bakelitlemez-gyűjteményüket is előveszik, hogy a füleknek is kedveskedjenek.
 
De lesz matiné és tombola is, kiváló ételek, tüzes és forró italok, szóval minden, mi szem-szájnak ingere.
 
A szervezők hangsúlyozzák, hogy idén is az „Egész évben Etyek” mottójukat fogják követni, amelynek megfelelően havonta jelentkeznek majd tematikus, borkulturális eseményeikkel, a jól ismert etyeki hangulattal, így márciusban a Dűlőbisztró, áprilisban pedig a már legendás Tavaszi Etyeki Piknik majd.
 
lelépő.hu

Kapcsolódó