Lelépő
Image default

Disznótoros, szarvaspörkölt és a legjobb borok várnak a Gasztrosétányon, Etyeken

Január 21-én a Borkorcsolyával folytatódik az Etyeki Piknik 12 rendezvénysorozat! Etyek szerelmesei jól tudják, hogy ez csupán az első idei esemény, hiszen hónapról-hónapra jönnek majd az izgalmas tematikus programok.
 
Igazán hangulatos elnevezést kapott az idei első etyeki Gasztrosétány esemény: a Borkorcsolya a nevéhez méltó izgalmas programokkal és gasztronómiai kínálattal vár minden érdeklődőt. Érdemes tehát január 21-én Etyekre látogatni, hogy
 
igazán jóízűen kóstoljunk bele az új évbe, raktározzunk be minél többet a finom téli falatokból! 
 
Az év első Etyeki Piknikjén biztosan jól fog csúszni a sokféle gőzölgő forralt bor, tea, puncs, grog, forró csoki és számos vérpezsdítő ital. Természetesen nem hiányozhatnak mellőlük a gasztromeglepetések sem: akár a disznótoros finomságok, akár a szarvaspörkölt híve vagy, a megfelelő harapnivaló borpárosítással várnak rád a helyszínek. 
 
Falatozás közben hallgathatsz jazzt élőben vagy lemezen, de hüttés harmonika is gondoskodik a szívmelengető etyeki alaphangulatról.
 
A szervezők hangsúlyozzák, hogy idén is az „Egész évben Etyek” mottójukat fogják követni, amelynek megfelelően havonta jelentkeznek majd tematikus, borkulturális eseményeikkel, a jól ismert etyeki hangulattal, így februárban a Pincenyitogató, márciusban pedig a Dűlőbisztró következik majd. 
 
lelépő.hu

Kapcsolódó