Lelépő
Image default

Új, zseniális cukrászda nyílt Budapesten

Harmadik cukrászdáját nyitotta meg a gasztronómia területén két évtizedes tapasztalattal rendelkező VakVarjú Csoport, Dobay BudaPart – Cukrászda és Pékség néven. Az első Dobay Cukrászda másfél évvel ezelőtt Halásztelken, a második tavaly decemberben az I. kerületi Horváth-kertben nyitott.

Nagyszerű sütemények, pékáruk, meleg reggelik és ebédmenük várnak

A vendégek számára a cukrászdákban már megszokott sütött cukrásztermékek és pékáruk mellett itt is elérhetőek a népszerű meleg reggelik és az ebédmenük is. A jövőben folyamatosan

tartanak majd kóstolókat is a vendégek bevonásával, hogy tökéletesítsék az étlapjukat.

Dobay Eszter, a cukrászda névadója kiemelte, hogy cukrásztermékeikhez és pékáruikhoz kizárólag minőségi és természetes alapanyagokat használnak fel.

A Dobay több mint cukrászda

A Dobay BudaPart – Cukrászda és Pékség a környék igazi közösségi pontjává kíván válni, ahol

nemcsak fagyizni, sütizni és kávézni, hanem dolgozni és olvasni is lehet.

„Emeleti galériánk tökéletesen alkalmas olyan 30-40 fős rendezvények lebonyolítására, amilyen például a halászteleki cukrászdánkban már útjára indult Kávé, süti, irodalom beszélgetős est kortárs magyar írókkal. Az első újbudai rendezvény vendége május 30-án Nyáry Krisztián író lesz, aki nemrégiben megjelent Így ettek őt – magyar írók és ételeik című könyvéről mesél majd vendégeinknek” – mondta Dobay Eszter.

Ezt olvastad már?

Újra megszervezte a „Mobil Off, Élmény On” programot a budapesti VakVarjú étteremcsalád. Arra kérték a programban részt vevőket, hogy az étkezés idejére helyezzék mobiltelefonjaikat egy dobozba, és minél több különleges pillanatot töltsenek együtt ez idő alatt.

Ingyen ehetnek a gyerkek ebben az öt budapesti étteremben, ha nem mobilozik közben a család

Lelépő, fotók: Dobay BudaPart Facebook oldala

Kapcsolódó