Lelépő
Image default

Elképesztőek az árak a balatoni lángosozóknál, de olcsóbban is ki lehet fogni

Katapultáltak a büfék árai a Balatonnál, jelenleg azonban jelentős eltérések is tapasztalhatók az árakban. Ami biztos, egy üres lángost 790 forintnál olcsóbban nem igen fogunk találni, a sajtos-tejfölösért pedig közel kétezer forintot is elkérhetnek. 
 
Kiss Kálmán fotózta le a fonyódi és a balatonföldvári lángosozók árlistáját. míg Fonyódon egy sajtos tejfölös 1840 forintba kerül, addig Balatonföldváron 1390 forintot kérnek el ugyanazért az ételért. 
 
 
Az egyik balatonföldvári lángosozóban az üres lángosért 790 forintot kérnek el, a legnépszerűbb sajtos-tejfölösért 1390 forintot kell fizetni, a baconnel, a lilahagymával és a sajttal megpakolt változat ára pedig meghaladja a kétezer forintot is, egészen pontosan 2190 forintot kérnek el érte. A lekváros, a kakaós és a fahéjas palacsinta darabját 300 forintban határozták meg, a túrós, a csokikrémes és a vaníliást változat 390 forint, a nutellás darabja pedig súrolja az 500-at.
 
 
Ennél is meredekebbek az árak Fonyódon. A helyi büfében az üres lángos 990 forint, a sajtos-tejfölös pedig már 1840 forintba kerül. A sonkás, kapros, juhtúrós változatért pedig több mint kétezer forintot kérnek el, míg a töltött lángosok árai 2090 forinttól indulnak. 
 
Lelépő.hu, címlapfotó: MTI

Kapcsolódó