Lelépő
Image default

Ebben a budapesti étteremben levesezett Angelina Jolie fiával

Angelina Jolie hónapok óta a magyar fővárosban tartózkodik, hazánkban forgatja ugyanis Maria Callas operaénekesnő életéről szóló filmet. Természetesen a kemény munka mellett jut ideje a pihenésre és az étkezésre is. A napokban pedig fiával, Pax-szal tért be egy budapesti étterembe.

Különleges vendégeket fogadott a vietnami étterem

A világsztár és fia az Attila úton található Dang Muoi nevű vietnami levesezőbe tért be. A nem mindennapi vendégről a hely közösségi oldalán osztott meg fotókat. Bár Jolie az arcát méretes napszemüveggel takarta el, gyönyörű arcvonásait így sem tudta elfedni. A vendégek láthatóan jól érezték magukat a Dang Muoi-ban, a színésznő-rendező széles mosollyal az arcán ült az asztalnál.

A parányi étterem a közösségi oldalán úgy fogalmazott: sokkot kaptak, amikor Angelina Joliék betértek hozzájuk, nem mertek közös képet kérni, hiszen nem akartak tolakodóak lenni. Ellenben nagyon büszkék arra, hogy beültek hozzájuk.

Vajon mit ehetett Angelina Jolie?

A Dang Muoi kifejezetten vietnami levesekre szakosodott és pho levesük pedig hatalmas rajongótáborral rendelkezik a fővárosban. A pho levesek közül zseniális a fürjtojásos, császárhúsos, marhahúsos, garnélás, rákbatyus Dang Muoi Pho leves, de nem lehet mellé lőni a császárhúsos pho levessel sem. A vékonyabb tésztával készülő bún levesek között van csípős currys, kókusztejes, marhás, csirkés, garnélás és zöldséges változat is.

A főételek között pedig szintén vannak szárnyas, marhahúsos és tengeri ételek is. Érdemes megkóstolni a kesudiós csirkeét, a csilis marhát, a fokhagymás, kókusztejes garnélát és természetesen a sült rizstésztás egytálételeket is.

Lelépő

Kapcsolódó